Over Enzo Automotive

Mijn naam is Enzo van Gurp, en heb een enorme passie voor auto’s en alles wat met een verbrandingsmotor te maken heeft. Dit is er al bij mij sinds jonge leeftijd ingegoten. Mijn ouders zijn namelijk ook altijd in de automotive branche werkzaam geweest.

Hierdoor heb ik van jongs af aan mee mogen/kunnen kijken bij mijn ouders. Op mijn 9e kocht ik mijn eerste brommertje, die een aantal weken later alweer verkocht was, doordat ik hier handel in zag. In de jaren tot mijn 18e hebben er heel wat brommers/scooters gevolgd.

Voor mij was daarom de keuze voor de IVA te Driebergen (Business school, Instituut voor autohandel) een logische keuze. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest op zaterdagen en in vakanties bij een merkdealer om mijzelf verder te ontwikkelen.

Na mijn diploma behaald te hebben aan de IVA heb ik ervoor gekozen om bij een universele garage te gaan werken.

Echter miste ik de handel vanuit mijn jeugd, en ben toen naast mijn werkzaamheden hobbymatig gaan handelen. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben heb ik wel overwogen de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. Om van mijn hobby, mijn werk te maken!

Deze passie komt elke dag tot uiting bij inkopen, verkopen en afleveren van auto’s.

Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn bij Enzo Automotive te Rijsbergen, Noordhoeksestraat 1.